Uutiset

Matkamessut Helsingissä 2024

Tavataan täällä taas

Virpi pakkaa taas tammikuussa markkinointimateriaalit laukkuun ja lähtee Altopoggiosta noin 3000 km:n matkalle tapaamaan teitä ihania uusia ja entisiä asiakkaita, kollegoja ja etsimään yhteistyökumppaneita sekä sopimaan ensi kesän jo suunnitellut matkat seudullemme keski-Italiaan matkanjärjestäjien kanssa.

Ensimmäinen aamu 18.1.2024 on aina elämys astua Helsingin messukeskukseen. Kohta tulee 10 vuotta täyteen aina näitä kerran/kaksivuotisia tapaamisia markkinoinnin parissa. Tukka putkella mennään, siksi se on parempi ihan leikatakin, jotta ei jää liian pitkä vana heilumaan ilmaan! Tulkaahan mukaan moikkaamaan ja kuulemaan uutuuksista. Tällä kertaa minulla ei olekaan vakkaristandia muiden italialaisten kanssa mutta häärin kyllä täällä ja muuallakin. 
Lupsakka Altopoggion asunnoissamme ahkerasti lomaileva asiakkaani ja ystäväksi tullut kauppias Atte Paronen Vuosaaren Aurinkolahden K-kaupasta antaa minun häärätä kaupassaan Leikosaarentie 48 perjantaipäivänä 19.1.2024 (klo 10-18.00). Tarjoan kotiseutuni Montefeltron tryffelituotteita maistiaisiksi, tulkaahan maistelemaan ennen kuin loppuvat! Metrolla Vuosaareen ja siitä kävellen tai sitten bussilla loppumatka. 
 Samalla kun maiskuttelette näitä harvinaisia ja korkealaatuisia herkkuja, kerron ihanista teemalomista keski-Italiassa. Tule hakemaan esite mukaan tai pyydä minulta s-postilla. Odotan teitä ja sydämellisesti tervetuloa, benvenuti !