Uutiset

Markkinointi on aina paalla

Conoscere e farmi conoscere fa parte della mia missione.

Jokavuotinen tapatuma MATKA-Helsingin messukeskuksessa vetää väkeä läheltä ja kaukaa. Virpi puhuu tauotta neljä päivää ja kertoo Montefeltrosta. Uusia kontakteja, asiakkaita ja vanhat tulevat jopa halaamaan! 


Myös Viini ja Ruokamessut ovat herkullinen tapahtuma kertoa Italian, maailman ykkösherkkumaan ruoka-ja viinikulttuurista.


Monina vuosina olemme olleet Italialaisten yrittäjien (turismin ja enogastronomiakulttuurin tiimoilta) kanssa yhteisständillä. 
Elisa Mari, ihanan Maria-Rosan tytär, tuli mukaan ensimmäiselle Suomenmatkalle auttamaan standillä. Toimme Montefeltron pecorinojuustoa sekä ilmakuivattuja herkullisia kinkkuja ja salameja maistajaisiksi ja nehän menivät kuin kuumille kiville. 
Nykyinen kunnanjohtaja Fabiano toi elintarvikeliikkeensä tuotteita kotiseudultaan Marecchiajoen toiselta puolelta Suomeen asti. Valentina auttaa!
Benvenuti ! Tervetuloa tuntemattomampaan ja aitoon keski-Italiaan. Täällä eivät massat tungeksi vaan on tilaa olla, mennä ja hengittää. 
Markkinointi on mukavaa myös pienemmissä tiloissa kuten Annankadun Bricco-viinibaarissa. 
Paikalla oli kutsumiani entisiä ja tulevia ihania Altopoggion asiakkaita ja yhdistysten edustajia. Bongaa kuvasta Eeva Polttila, olen edelleen hänen uskollinen fani! Raman Rotareista asti tuli edustajia maistelemaan tuomiani Umbrian viinitilan laatuviinejä ja leikkeleitä. Naminami ja hauskaa oli! 
Turismiin Italiassa nivoutuu saumattomasti ruoka ja viini. Se kuuluu elämäntyyliin ja yhdistää ihmisiä. Ei ole ihan sama, mitä pistää suuhunsa. Sanotaankin, että "olet sitä mitä syöt". Italialaiset haluavat laatua, ei hienostelua mutta tuoretta ruokaa ja perinteitä kunnioitetaan. Ruokahetkestä tulee hyvä olo, jutellaan ja puidaan asiat. Se on kanssakäymisen yksi tärkeimmistä kulmakivistä.