Ulkoilu

Marecchiajoen laakso

Marecchiajoen maisemat, lämpö ja pienet linnakylät

Kaikki onnistuu, kaikki menee hyvin – va tutto bene vedrai- saat nähdä. Positiivisuus kuiskailee ja lomalla tulee hyvä olo. On tilaa olla ja hengittää; ei jonoja, ruuhkia tai ahdistavaa ”turistimeininkiä”.


Ulkoile, ota allesi haluamasi menopeli tai jalat ja anna maiseman viedä mukanaan! Täällä on turvallista liikkua ja olla, ystävällisten ihmisten ympärillä.
Kukaan ei komentele tai aseta vapaudellesi liikaa rajoituksia. Tämä ei ole massaturismiseutua. Pienille, noin 20:n hengen ryhmille löytyy upeat mahdollisuudet liikkua ja nähdä- startaten urheilusta aina kulttuurijanoisille ja enogastromiasta kiinnostuinelle. Hyvä ruoka ja viinit ovat täällä "henki ja veri" ja perinteisiäkin reseptejä kunnoioitetaan, samoin kuin lähi-ja luomuruokaa. 
Kevään kauneus voi saada mielen hetkittäin aivan sekaisin. Keväthulluus irti ja tule vaikkapa joogaamaan kanssamme.
Marecchiajoki on 90 km pitkä ja sen alkulähde on lähellämme, Apenniinivuorilla 1300 metrin korkeudella. Tästä se aloittaa kauniin laskunsa kurvaillen aina Adrianmereen Riminille. Joessa ei ole kesäisin liikaa vettä; voit myös kahlata paikoittain virkistäen jalkojasi tai etsiä ipieniä "laguuneja".
"Se on jossain, jossain...."sanotaan laulussa. Ota eräopas mukaasi ja haikkaa haluamasi pituinen ja olosi mukainen reitti, tai pyydä sähköpyörät allesi oppaankin kanssa. Virpi auttaa kaikessa! Anna katseen siintää Apenniinivuorille kuten Leonardo DaVinci ja huhuile historiaan.
Marecchiajoen laaksossa on myös paljon lehtimetsiä ja euroopan laajimpiin kuuluva yksittäinen tammilehto. Tule löytöretkelle, geokätköilemään ja tutkimaan fossiileja sekä maaperää. Tämä on yksi maailman monimuotoisimmista maaperä-alueista näin pieniellä alueella. Tervetuloa seikkailemaan erilaiselle lomalle!