Maalaa ulkoilmassa Dmitrin seurassa Keski-Italiassa

Helsingissä työskentelevä, Moskovan akateemisesta taideopistosta kuvataideopettajaksi valmistunut taitelija Dmitri Zudov opettaa yksilöllisesti pienessä ryhmässämme. Matkaoppaanne Virpi asuu vuodesta 1993 Italiassa tuntien sen toimintatavat ja näyttää sen salaisimmat nurkat taiteellisille silmillenne maalattavaksi. Upea luonto kehyksenä sekä kulinaariset herkut kruunaavat antoisan lomaviikon.

Toscanan Sansepolcro huokuu historiaa ja rauhaa

MAISEMAMAALAUSKURSSI MONTEFELTROSSA DMITRI ZUDOVIN MATKASSA

Ajankohta: 11 – 18 HEINÄKUUTA 2023

KESTO: 8 PÄIVÄÄ

Tule maalaamaan erilaisia maisemia kuin massaturismipaikoissa. Pienet linnakylät, niiden rauhaa huokuvat ruuhkattomat kujat laiskoine kissoineen ja kukkineen herättävät aistit ja pensselit eloon. Perinteisten keittiöiden reseptit ja maut luomu-ja lähiruokineen kutsuvat nälkäisiä taiteilijoita iloiseen seuraan aterioimaan, kaikki hyvien paikallisten viinien kera. Opas Virpi ja kurssin vetäjä Dmitri ovat seurassanne. Kurssi sopii aivan vasta-alkajista jo taitaville. Klikkaa tästä niin näet koko ohjelman tai pyydä se Virpiltä s-postilla:

MAISEMAMAALAUSVIIKKO MONTEFELTROSSA DMITRI ZUDOVIN MATKASSA – Italian Valleys

Piero della Francescan ”Kristuksen kastajaiset” on todistettavasti maalattu tästä kohdasta

Näillä seuduilla kulkivat aikoinan jo Giotto, Piero della Francesca ja Leonardo da Vinci kuten myös Dante Alighieri. Ei hassummat edeltäjät seurata lomapoluillasi…

Montefeltron Apenniinit ovat turvallisen rauhaisa lomapaikka

Hintaan 1700 eur sisältyy:

-taiteen Maisteri Dmitri Zudovin luennot ja opetus ohjelman mukaisesti. Pieni ryhmäkoko mahdollistaa yksilöllisen opetuksen

-suomalaisen ammattimaisen paikallisoppaan Virpi Virran (asunut ja työskennellyt Italiassa jo 30 vuotta) palvelut koko matkanne ajan ohjelman mukaisesti.

– lentokenttäkuljetukset sekä ohjelman mukaiset retkikuljetukset

Sant Agata Feltrian tuhatvuotinen satumaisen kaunis kylä

– käsityöläismuseo, teatteri, Urbinon taidegalleria/palatsi 

-laadukas puolihoito (x7 ateriaa): maukkaat buffet-aamiaiset sekä lounas tai illallinen ohjelman mukaan (alkupalat, pääruoka, jälkiruoka, kahvi, vesi ). Raaka-aineet ovat paikallisia ja korkealaatuisia, kuten myös tarjottavat viinit (ruoka-intolleranssit otetaan huomioon jo etukäteen), tervetuliaisaperitiivi bussimatkalla 

Marecchiajoen laaksoa keskikesällä

-majoitus hurmaavassa korkeatasoisessa maalaistalossa Emilia-Romagnassa aivan kivenheiton päässä Pennabillin etruskiaikaisesta kylästä. Ulkouima-allas ja puutarha vain ryhmämme käytössä kuten myös koko talo. Puupizza-uuni lämpiää ja kaskaat sirittävät, nautimme viiniä illan hämärtyessä ja luonnon kauneus jää sydämiin matkamuistona. Ei muita taloja lähellä.

Dmitri Zudov odottaa teitä Ca´del Gufossa www.cadelgufo.fi
Satumainen Urbino on UNESCON maailmanperintölistalla, hymy on herkässä näissä maisemissa

Maalausviikko on suunnattu pienille, 10-13 hengen ryhmille. Ota ystäväsi mukaan!

Viinitilakäynti on ”must”

Mahdollisuus vuokrata sähköpyöriä ja käydä kokemassa laadukas Michelintähti-illallinen läheisessä Pennabillin kylässä. Tule Italian auringon alle ja lämpöön nauttimaan silmillä, suilla, sielulla ja keholla- luoden taatusti erilaisessa, rauhallisessa ympäristössä.

Kysyhän päiväkohtaista esitettä hintoineen suoraan Virpiltä: [email protected]

Heinäkuu on kypsän viljan ja unikkojen aikaa. Taustalla Bascion yli 800 vuotta vanha torni