Buon anno nuovo -hyvää uutta vuotta ystävät!

Uusi vuosi ja uudet metkut: olemme luoneet vuosikausia nettisivuja, joilla esitellä Italian laaksojen pienet, tuntemattomammat paikat ja nitoa yhteen niiden koko elämäntyyli; aina historiasta, kulttuurista, taiteesta, ruoasta ja viineistä sekä eri ammatinharjoittajista lähtien. Tämä on nyt valmis ja löydätte sen tästä: www.italianvalleys.com

Tässä alla pieni kooste piristämään tulevaa vuottanne teidän Italian oppaaltanne Virpiltä, joka odottaa innokkaasti tuloanne Italian laaksoihin erilaiselle lomalle! Massaturismi on meiltä kaukana ja hyvä näin. Nautitaan täällä pienistä asioista, jotka voivat yllättäen muodostua matkaajalle suuriksi kultakimpaleiksi.

Tämä turismin parissa pyörivä ja elävä projektimme tulee suoraan sydämestä ja olen osaltani tehnyt sitä parhaan ammattitaitoni, syväosaamisen, korkean motivaation ja kokemuksien mukaan- täällä ”laaksoissa” eläen ja näin ollen kokien ihmisten ilot, surut, paikkojen historian, nykyisyyden, kuullen tarinat, juorut ja legendat ja pistäen ”nenäni” aina paikallispolitiikkaankin. Kaikessa tässä olette olleet apunani te: ystävät hyvät, asiakkaat, yhteistyökumppanit feedbackillä ja muutenkin moraalisena ja taloudellisena tukena. Kultainen kiitos teille.

Sivut on luotu myös pitämään yllä toivoa aina paremmasta tulevaisuudesta. Laaksojen pienyrittäjät ovat aina olleet seuduillamme kovilla. Henkinenkin tuki on tarpeen ja toivomme tuovamme nettisivuilla heillekin näkyvyyttä ja teille uusia matkaideoita. Ainahan voi yrittää ja toivoa parantaa asioita, missä sitten asuukin. Vaikka pienen himpun verran.

Klikatkaa www.italianvalleys.com ja huomaatte, että ne sisältävät siis suosittelemiamme paikkoja, missä käydä, kiertomatkoja, tapahtumia, majoituspalveluita jne. uutisia, joita ”kaikuu” laaksoistamme.

Kuvia ja videoita on otettu ehkä liikaakin vuosikausien ajan, rämpien metsiä, niittyjä ja kiipeillen kukkuloilla aina parasta kuvauspaikkaa etsien, mutta Italiassa on niin paljon nähtävää ja vasta kun tulee paikan päälle, niin voi todeta omin silmin sen todellisen kauneuden ja aistia koko tunnelman. Toivottavasti tykkäätte, ja kertokaa mitä olette mieltä vaikka minulle kirjoittaen [email protected]

Buon anno nuovo eli hyvää uutta vuotta ystäväiset! Tulkaahan käymään Italian taianomaisiin rauhallisiin laaksoihin!