Valmista näppärästi seljankukkainen Hugo-aperitiivi

Hugon tekoon tarvittavat ainekset voit tilata loppukesän aperitiiviherkkukoristamme

Jokakesäinen hitti Montefeltrossa on kevyen kuplivan kukkainen Hugo. Siitä on monta versiota, mutta tässä videolla paljastan seutumme ykkösreseptin. Hugon voi tehdä sekä spumante-kuplivaan kuivaan kuohuviiniin tai alkoholittoman version. Meidän perheen pienemmätkin tykkäävät sen seljankukkaisesta aidon luonnollisesta mausta. Kaikkein tärkeintä ovat hyvät raaka-aineet, muuten Hugo ei ole Hugo vaan jotain muuta. Laatua ei voi korvata millään muulla.

Hyppää videon alkuturinoiden ohi suoraan Hugo-reseptiin kohtaan 2 min. jos sinulla on kiire…

Parhaimmillaan Hugo on nautittuna ystävien kera ja ulkoilmakioskilla. Altopoggion lähellä laaksonäkymä Hugo-lasin läpi on sanoisinko makean upea. Tässä siis resepti ja perjantaisessa blogissani kerron miten raaka-aineita saa tilata seuraavan herkkukorin kera , sen hinnat ja toimitusajat:

Tehdään Hugo yhdessä ZOOM-loppukesän aperitiiveilla 21.8. Cin-Cin ja terveydeksi!