
Jokakesäinen hitti Montefeltrossa on kevyen kuplivan kukkainen Hugo. Siitä on monta versiota, mutta tässä videolla paljastan seutumme ykkösreseptin. Hugon voi tehdä sekä spumante-kuplivaan kuivaan kuohuviiniin tai alkoholittoman version. Meidän perheen pienemmätkin tykkäävät sen seljankukkaisesta aidon luonnollisesta mausta. Kaikkein tärkeintä ovat hyvät raaka-aineet, muuten Hugo ei ole Hugo vaan jotain muuta. Laatua ei voi korvata millään muulla.
Hyppää videon alkuturinoiden ohi suoraan Hugo-reseptiin kohtaan 2 min. jos sinulla on kiire…
Parhaimmillaan Hugo on nautittuna ystävien kera ja ulkoilmakioskilla. Altopoggion lähellä laaksonäkymä Hugo-lasin läpi on sanoisinko makean upea. Tässä siis resepti ja perjantaisessa blogissani kerron miten raaka-aineita saa tilata seuraavan herkkukorin kera , sen hinnat ja toimitusajat:
Tehdään Hugo yhdessä ZOOM-loppukesän aperitiiveilla 21.8. Cin-Cin ja terveydeksi!
