Hyvää Juhannusta, Suomi!

Italiasta helleaallon tuoma hyvän juhannuksen toivotus synnyin-Suomeen, joka myös kylpee tänä Juhannuksena auringossa, tuoden toivoa pitkän pandemian aiheuttamaan henkisen horroksen tilaan. Italiassa ei sen kummemmin juhannusta noteerata, joten me ulkosuomalaiset olemme hengessä mukana juhlassanne ja toivotamme kaikille maltillisesti nautittuja ”kippiksiä”, Cin Cin! Juomathan eivät maailmasta lopu, joten niitä kannattaa maistella hitaasti ja autuaasti hörpiskellen. Ainut lohtu tässä on, että näillä korkeuksilla Italiassa ei ole hyttysiä! Niiden ininää ei onneksi kaipaa…ja ehkä ei saunaakaan näin helteillä.

Charlie-kissa ja Altopoggion emäntä Värihere-asunnon edessä keltaisessa halauksessa!

Altopoggion väriloistoa tuo kullankeltainen Ginestra eli väriherne, joka tuoksuu aivan järjettömän hyvälle kesäkuussa. Tässä teille loma-asuntojemme eri kulmilta nappailemiani kuvia tältä päivältä. Buon San Giovanni ! Hyvää Juhannusta, Suomi.

Ovet auki kesään ja alakerran Väriherne-asuntoon
Jalat Emlia-Romagnan läänissä, katse Toscanaan.
Asuntojen ovelta on mahdollisuus lähteä ala-tai ylämäkeen, mielialan mukaan. Tai jäädä paikalleen esim. riippukeinuun loikoilemaan.
Laventeli-asunnon terassilla voi istua vaikkapa aamusta iltaan ja katsella linnunrataa taivalla sekä tulikärpästen tanssia yössä. Hiljaisuus ympäröi.