TULE MUKAAN WAPPUZOOMIIN: Toscana ja Umbria 1.5.2021

Ciao Italian ystävät; tervetuloa kilistelemään iloisessa seurassamme ja erityisesti hyvän ruoan ja viinin parissa. Tilaa on vielä klo 14.00 Zoom-lähetykseen 1.5. 2021 Altopoggiosta. Jos et kerkeä virtuaaliseen viini-ja ruokamaisteluun kanssamme, niin voit ostaa pelkän herkku-Vappukorin kotiisi- se tulee DHL kuriirilla luotettavasti ovellesi ennen vappua. Kysy Virpiltä lisää. Alhaalla blogissani tarkat tiedot*. Toivotellaan ”BUON PRIMO MAGGIO” etänä, ennen kuin voimme taas tavata Altopoggion loma-asunnoilla, erityyppisillä viiniretkilläni tai käydä sommelier-Rossanan luona viinitilalla läheisessä Umbriassa!

Herkkukori sisältää Umbrian laatutuotteita: kaksi Umbrian La Palerna-viinitilan punaista (Cospaia1441 vuosikerta 2016+Rosso Valdimonte 2017-vuosikertaa) sekä kesäisen Rose´-kuplivan (2019), paikallinen käsintehty pecorinojuustokiekko (450-500 g) ja salamipötkö n. 500-600 g (tyhjiöpakattuja, säilyvät hyvin, paino vaihtelee koska artisaanituote) sekä laadukas tryffeli-sienilevite. Osta vain oma patonki ja vappu on valmis! Hinta 150 eur, lähetys ja verot sisältyvät hintaan.

Prego! A tavola. Olkaa hyvä ja käykää pöytään!

Lue lisää edellisestä artikkelistani: http://www.italianoppaasi.fi/2021/03/09/varmista-wappuilo-italialaisella-brunssilla-ja-wine-tastingilla-livena-toscanasta/(opens in a new tab)