Varmista Wappuilo Italialaisella brunssilla ja wine tastingilla livenä Toscanasta 1.5.2021

La Palerna-viinitila Umbriassa Tiber-joen laaksonäkymin

Nauti Italian Vappusäästä ja herkuista turvallisuusvälejä noudattaen. Vietä taatusti erilainen Wappusi ZOOMaten brunssi kanssamme suoraan keski-Italian Montefeltroon. La Palerna-viinitilan sommelier Rossana ja Altopoggion wappuemäntä Virpi odottavat sinua ZOOMissa Toscanan ja Emilia-Romagnan rajalla.

Saat etukäteen DHL-kuriirilla ruoka-ja viinipaketin kotiisi Umbrian herkuista. Avaamme ja nautimme ne yhdessä 1. toukokuuta. Valitse kolmesta ajankohdasta itsellesi sopivin.

Ajankohta Wappu-ZOOM 1.5.2021 (Suomen aikaa)  :

klo 12.00-12.40  tai

klo 14.00-14.40 tai

klo 15.00-15.40

Sprintti Rossana antaa vinkkejä viineihin sopivista antipasto- ja ruokayhdistelmistä ja kertoo tilan laatuviineistä. Italiassa 28 vuotta asunut opas ja myös Pennabillin kunnanvaltuuston turismivastaava, allekirjoittanut Virpi, juontaa wine tastingin Rossanan ohella suoraan Altopoggion loma-asunnoilta Toscanan ja Emilia-Romagnan rajalta ja kertoo samalla mukavia juttuja Italiasta sekä seudun lomamahdollisuuksista.

Tämä näkymä aukeaa Altopoggion terassilta Toscanaan

Vapputastingpaikkoja on rajoitetusti, benvenuto! Riittää kun klikkaat ennen tapahtumaa lähettämäämme linkkiä ZOOM-istuntoon. Tule rohkeasti mukaan syömään ja juomaan hyvässä seurassa.

Ruokapaketin hinta ja sisältö:

KIT tulee luotettavalla DHL -kuriirilähetyksellä suoraan kotiovellesi hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja sisältää vappuun ihanteelliset ja ennen kaikkea laadukkaat:

-nr. 3  Viinipulloa à 75 cl Umbrian viinitilalta www.lapalerna.it:

Kuohuva rosé Rosa di Martino 75cl vuosikerta 2019
Raikas punainen Rosso di Valdimonte 75cl- vuosikerta 2017
Tumman täyteläinen Cospaia1441 -75cl- vuosikerta 2016

-Umbrian salami 500 grammaa (luomu, pakattu tyhjiöpussiin) www.pigolotti.it

-lampaan pecorinojuusto 500 grammaa (luomu, pakettu tyhjiöpussiin) facebook.com/ilcaciocomera.cheese.shop/

-Umbrian tryffelisienilevite (rajoitettu tuotanto, laatutuote lasipurkki 80 g) www.tartufibianconi.it

Hintaan: 150 eur (sis. lvv) sisältyy edelläoleva ruoka- ja viini -KIT,  DHL kuriirilähetys etelä-Suomen seudulle (tarkistamme etukäteen osoitteeseesi tulevan lähetyksen hinnan jos alueen ulkopuolella)  sekä oikeus ZOOM-linkkiin (valitse ajankohta alta) vappuhappeninkiin! Jos et pääse Zoomiin niin tilaa pelkkä KIT nautittavaksi vaikkapa ystävien kanssa.

Pecorinojuustokiekosta lähtee ilo irti!
Mahtava tryfflilevite sopii lämmitetyn patongin päälle!

Varaa vain omat viinilasit, lautanen, vaaleaa tuoretta patonkia tms. sekä veitsi ja korkinavaaja. Huom. ruoat säilyvät pitkään vaikka paketit ovatkin avattu, joten kaikkea ei tarvitse nauttia samana päivänä.

Myös viinipulloista voi avata halutessa vain esim. yhden ja Rossanan ruokavinkkien perusteella avata seuraavat myöhemmin sopivan ruoan yhteydessä! Voit myös jakaa pakettisi ystävien kesken etukäteen.

Pyydä tarjous jos haluat lisätä viinejä tai ruokia pakettiin!

Lähetämme sähköpostilla tarkat tuote-sekä viinien selostekortit niitä haluaville, kirjoita meille suomeksi tai englanniksi, kiitos ja grazie. Tilaukseen tarvitsemme vain osoitteesi ja puh.numerosi kuriiria varten sekä kerrothan haluamasi ajankohta brunssille. Lasku tulee etukäteen sähköpostiisi.

Viinitilasta :

La Palerna-viinitila on saanut monia palkintoja korkealaatuisista viineistään  (mm. Kultamitali Berliinin Wine Trophy Cospaia-viinistään v.2013), jotka tähtäävät laatuun eivätkä massatuotantoon. Olen vienyt suomalaisryhmiä Rossanan luo maistelemaan viinejä ja kävelemään tässä ”viiniparatiisissa”. Tila sijaitsee Tiberjoen laaksossa 700m:n  korkeudella, kooltaan se on 8 hehtaaria.

Zoom-tapahtumapaikka Toscanan rajalla Altopoggiossa:

www.altopoggio.it on 1800-luvun täysin remontoitu toscanalainen kivitalo jaettuna kolmeen idylliseen loma-asuntoon. Sijainti rauhallisessa laaksossa luonnonpuiston esialueella Apenniinivuorilla Pennabillissä; lähistöllä on paljon nähtävää pienissä keskiaikaisissa kylissä. Täällä ei ole massaturismia vaan löydät aidon, erilaisen Italian. Ihanteellinen kohde kulinaari-, taide- tai sporttisesta lomasta kiinnostuneille. Leonardo da Vinci maalasi Monna-Lisa taulun taustamaiseman täältä.

Pennabillin kunnassa sijaitsee jopa todella edullinen Michelin-tähtiravintola, jonka traditionaaliset herkut ovat luomua ja paikallista tuotantoa. Perheomisteisissa lähiravintoloissa on edulliset hinnat mutta korkea laatu. Kolmen läänin rajalla sijaitseva Altopoggio on keskeisellä paikalla; voit kokea paljon liikkkumatta liikaa lomallasi. Covid ei ole täällä päässyt jylläämään, koska seutu on harvaan asuttua. Tästä voit startata Rossanan La Palerna-viinitilalle vierailemaan!

Osoitteemme:

Rossana Ravacchioli: [email protected] c/c Virpi Virta : [email protected]

Kysy rohkeasti Virpiltä lisätietoja: ja tutki vaikka Italian blogiani kuvine-ja videoineen osoitteessa : www.italianoppaasi.fi          

Cin Cin! Terveydeksi. Kilistellään yhdessä vappuna!

Vas. Rossana, oik. Virpi (kuva otettu v. 2019)