Valmista n채pp채r채sti seljankukkainen Hugo-aperitiivi

Hugon tekoon tarvittavat ainekset voit tilata loppukes채n aperitiiviherkkukoristamme

Jokakes채inen hitti Montefeltrossa on kevyen kuplivan kukkainen Hugo. Siit채 on monta versiota, mutta t채ss채 videolla paljastan seutumme ykk철sreseptin. Hugon voi tehd채 sek채 spumante-kuplivaan kuivaan kuohuviiniin tai alkoholittoman version. Meid채n perheen pienemm채tkin tykk채채v채t sen seljankukkaisesta aidon luonnollisesta mausta. Kaikkein t채rkeint채 ovat hyv채t raaka-aineet, muuten Hugo ei ole Hugo vaan jotain muuta. Laatua ei voi korvata mill채채n muulla.

Hypp채채 videon alkuturinoiden ohi suoraan Hugo-reseptiin kohtaan 2 min. jos sinulla on kiire…

Parhaimmillaan Hugo on nautittuna yst채vien kera ja ulkoilmakioskilla. Altopoggion l채hell채 laakson채kym채 Hugo-lasin l채pi on sanoisinko makean upea. T채ss채 siis resepti ja perjantaisessa blogissani kerron miten raaka-aineita saa tilata seuraavan herkkukorin kera , sen hinnat ja toimitusajat:

Tehd채채n Hugo yhdess채 ZOOM-loppukes채n aperitiiveilla 21.8. Cin-Cin ja terveydeksi!